Skip to content

Ik heb een heerlijke behandeling gehad. De ontvangst, entourage, Simone als persoon, het voelde allemaal als een warm bad! Top. Dank je wel.

Ik heb bij Simone de platinum facial gehad. Buiten het feit dat ik het een erg ontspannen behandeling vond zag ik na de behandeling direct resultaat. Een mooie glans over mijn huid en de fijne lijntjes in mijn gezicht waren een stuk minder. Had ik echt niet verwacht direct resultaat. Een heerlijk masker heb ik gekregen en het rook allemaal ook zo lekker. Ben heerlijk zelfs even in slaap gevallen met op de achtergrond ontspannen en fijne muziek. Zou dit wel iedere week willen!

Simone neemt de tijd voor je en is van nature rustig. Er hangt een fijne sfeer in de ruimte en je hoort leuke muziek lichtjes op de achtergrond. Iedere behandeling wordt op de persoon en situatie afgestemd. Wil je echt even tijd voor jezelf in een relaxte omgeving, maak dan snel een afspraak, want het is zeer de moeite waard!

Simone neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Ik voelde mij erg welkom in de salon die er mooi, verzorgd en schoon uitziet. Ik kom graag nog eens terug!

Fijne en intensieve behandeling! Simone weet goed waar ze mee bezig is en geeft passende adviezen. Mijn huid is al verbeterd op basis van de alleen de juiste product adviezen. Ik heb ontzettend genoten van deze ontspannende behandeling. Mijn omgeving en ik zien gelijk zichtbaar resultaat. Mijn huid ziet er frisser, strakker en stralender uit. Dankjewel Simone.

Deze keer op aanraden van Simone voor de calming facial gekozen. Simone neemt altijd de tijd voor je tijdens de behandeling. maar kijkt ook goed wat je nodig hebt zodat je gezicht weer heerlijk kan stralen! Het is iedere keer weer genieten in de stoel!

Simone neemt de tijd voor een intake zodat ze goed op de hoogte is van jouw wensen en de producten die je gebruikt. Ze meet de conditie van de huid en speelt daarop in. Haar bindweefselmassage is een beleving! Ik heb ontzettend genoten en ben helemaal tot rust gekomen. Simone dank je wel en zeker tot de volgende keer.

Wat een heerlijke middag heb ik gehad bij Simone! Genoten van de platium facial, mijn huid voelt heel fijn aan en je gelooft het niet maar de lijntjes in mijn gezicht zijn fijner van structuur geworden. Deze behandeling ga ik zeker nog eens laten doen. Simone, super bedankt!

Back To Top
Afspraak maken?