Skip to content

Simone van Hoof

Simone van Hoof is de eigenaresse van Anti-Age Boutique, sinds 2016 gevestigd in Mierlo, Noord-Brabant. Na haar Design-opleiding heeft Simone werkervaring opgedaan in verschillende branches, maar de beautybranche wist altijd haar aandacht te trekken. Na een verbouwing van het prachtige huis van haar en haar man Maurice, heeft ze een slaapkamer omgeturnd tot beautysalon. Dit is waar het avontuur van een eigen onderneming begint.

Allround beautyexpert met focus op huidverbetering

Simone weet in een razendsnel tempo diverse opleidingen af te ronden, leergierig dat ze is. In eerste instantie biedt ze een breed scala aan diensten aan. Echter weet ze dat ze zich moet onderscheiden in de als maar groeiende markt van beautysalons. Simone speelt hier vlot op in, gaat zich meer focussen op huidverbetering- en verjonging. Met de nieuwe naam Anti-Age Boutique sinds 2021. Een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of jouw mooie huid behouden? Simone weet precies hoe jullie dit samen kunnen realiseren.

De salon groeit uit haar jasje

Ondernemend dat ze is, merkt ze dat de slaapkamer boven te klein wordt. Er is meer ruimte nodig voor haar ambitieuze plannen. Achter het huis wordt een mooie, professionele salon gerealiseerd met aparte ingang voor klanten. Gericht op de toekomst is dit ook fijn, want inmiddels is het gezin uitgebreid met dochtertje Chloé.

Altijd oprecht, eerlijk en zorgzaam

De belangrijkste reden waarom mensen terugkomen is de klik die ze met Simone hebben. Zodra je bij haar in de salon bent weet je dat je tot rust komt, persoonlijke aandacht krijgt en je met een goed gevoel en fantastisch resultaat weer naar huis gaat. Simone is altijd oprecht, eerlijk, zorgzaam en bovenal een warme persoonlijkheid. Klanten die bij haar in de salon zijn geweest zijn zeer positief en vertellen dit weer door aan hun kennissen, vrienden en familie. Bij Simone van Anti-Age Boutique, daar moet je zijn!

“Een warme, hartelijke dame die haar vak 100% verstaat”

Debbie Mels

Back To Top
Afspraak maken?