Ga naar hoofdinhoud

Bindweefselmassage kuur | € 255,-

Bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat, een kuur bestaat uit 5 behandelingen, 1 keer per week in 5 opeenvolgende weken. De eerste behandeling starten we met een uitgebreide intake en de laatste behandeling sluiten we af met extra behandeltijd voor een peeling of masker om de huid een ultieme boost te geven.

Simone adviseert om deze kuur 1 keer per jaar te volgen en het resultaat te onderhouden met 1 behandeling per 4 weken zo behoud je een optimale huidconditie voor de lange termijn.

Ieder kwartaal is het mogelijk om een bindweefselmassage kuur te starten, deze starten in januari, april, juli en oktober.

Wil jij je aanmelden voor een bindweefselmassage kuur in 2023? Stuur een e-mail naar info@antiageboutique.nl

Bindweefselmassage | € 55,-
Bindweefselmassage strippenkaart 6x | € 300,-

Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes, rimpels en huidverslapping aan te pakken. Met een bindweefselmassage detoxen we de huid, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. De collageen productie wordt gestimuleerd en vochtophopingen worden verminderd. De huid zal beter in staat zijn om producten uit jouw dagelijkse skincare-routine op te nemen. Na de behandeling zie je direct een liftend resultaat met een gezonde glow.

Kom je iedere 4 weken voor een bindweefselmassage? Kies dan voor een strippenkaart, deze is 24 weken geldig en bied € 30,- korting op in totaal 6 behandelingen.

Bindweefselmassage booster | € 20,-

Is er een zone waar jij extra aandacht aan wilt geven zoals, de lijntjes of wallen bij de ogen, een verslapte kaaklijn of hangende mondhoeken. Boek een extra booster voor 15 minuten extra behandeltijd op deze zone. Het is ook mogelijk om voor een booster te kiezen wanneer je de massage wilt afsluiten met een guasha of cupping massage voor het gehele gezicht.

Er zijn boosters voor de volgende zones:

  • Ogen en voorhoofd.
  • Lippen en wangen.
  • Hals en kaaklijn.
  • Guasha of cups gehele gezicht.

Een bindweefselmassage booster is alleen te boeken i.c.m. een gehele bindweefselmassage of facial.

Back To Top
Afspraak maken?