Ga naar hoofdinhoud

Brow styling | € 17,50
Tinting brows | € 17,50

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Simone geeft advies welke kleur en vorm het best bij jouw gezicht en huid passen om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threaden, epileren en trimmen.

Lash lifting | € 60,-

Wil je niet meer elke dag aan de slag met mascara, wimperkrultang of wimperextensions? Dan bied lash lifting een mooie oplossing. Met lash lifting worden de natuurlijke wimpers gelift, hierdoor wordt een wimperkrultang overbodig. Als finishing touch worden de wimpers geverfd, het resultaat zal een natuurlijke maar zeer sprekende oogopslag zijn. Deze behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

CND spa pedicure | € 40,00

We beginnen de behandeling met een heerlijk voetbad, daarna worden de nagels geknipt en losse velletjes rondom de nagelriemen worden verwijderd. Nu is het tijd om de nagels te lakken met CND shellac in jouw favoriete kleur. Het resultaat, wekenlang perfect gelakte nagels. Voeg een heerlijke scrub, masker of massage toe voor een échte spa beleving. Maak dit verwenmoment compleet met een heerlijke scrub, masker of ontspannende massage.

Back To Top
Afspraak maken?