Skip to content

Bindweefselmassage | € 55,-

Bindweefselmassage is de perfecte manier om kraaienpootjes, rimpels en huidverslapping aan te pakken. Met een bindweefselmassage detoxen we de huid, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. De collageen productie wordt gestimuleerd en vochtophopingen worden verminderd. De huid zal beter in staat zijn om producten uit jouw dagelijkse skincare-routine op te nemen. Na de behandeling zie je direct een liftend resultaat met een gezonde glow.

Anti-Age Boutique signature bindweefselmassage | € 95,-

Bij deze behandeling worden alle massage technieken uit de kast gehaald om jouw huid op een natuurlijke manier te verjongen. Dit doen we door de huid te masseren van buitenaf én van binnenuit. Met bindweefselmassage, cups en guasha werken we op de huid. Met de buccal massage masseren we de gezichtsspieren en het weefsel van binnenuit. Buccal massage is een specifieke massage van de kaak, mond en wangen. Kenmerkend is het masseren van de binnenzijde van de mond, waarbij met een speciale techniek de spieren worden losgemaakt. De doorbloeding en celregeneratie worden bevorderd voor een algehele verbetering van de huidkwaliteit. Perfect voor het sculpten van de kaaklijn, verslapping aan te pakken rond de neuslippenplooi, huidweefsel te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De utlieme massage voor een verjongend effect op het hele gezicht.

Bindweefselmassage kuur | € 300,-

Bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat, een kuur bestaat uit 5 behandelingen, 1 keer per week in 5 opeenvolgende weken. De eerste behandeling starten we met een uitgebreide intake en de laatste behandeling sluiten we af met extra behandeltijd t.w.v. € 35,-. Tijdens de laatste behandeling zetten we technieken van de buccal-, guasha- of cuppingmassage in.

Simone adviseert om deze kuur 1 keer per jaar te volgen en het resultaat te onderhouden met 1 behandeling per 4 weken zo behoud je een optimale huidconditie voor de lange termijn.

Wil jij je aanmelden voor een bindweefselmassage kuur? Stuur een e-mail naar info@antiageboutique.nl

Back To Top
Afspraak maken?