Skip to content

Huidverbetering

Bij Anti-Age Boutique kun je terecht voor professioneel advies om jouw huid in topconditie te houden, zowel nu als later. Want denk je wel eens aan later? Hoe ziet jouw huid eruit over 10 of 20 jaar? Heb je dan nog steeds hetzelfde skincare ritueel? En weet je stiekem dat wat je nu doet niet het juiste resultaat biedt waar je naar verlangt? Kies nú voor kwaliteit en focus je met Simone op huidverbetering.

Het is toch al te laat

Je kijkt naar jezelf in de spiegel en het is confronterend wat je ziet. Of je schrikt van die foto van dat etentje laatst. De eerste tekenen van vermoeidheid en ouderdom zijn zichtbaar. Misschien zelfs wat rimpels of pigmentatie. Je blijft smeren met allerhande crèmes, maar niets is echt effectief. Het is nog niet te laat. En het is zonde om onzeker te zijn en je niet happy te voelen!

Beginnen bij het begin

In de salon bespreken wij eerst waar je tegenaan loopt en analyseren en meten wij jouw huidconditie. Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen we een behandelplan op maat samen waar jij je prettig bij voelt, in combinatie met voedende verzorgingsproducten en eventueel voeding en lifestyle advies voor thuis. Want echte huidverbetering vindt thuis plaats.

Direct zichtbaar resultaat

Lekker genieten van een luxe en ontspannen behandeling, waar je huid een enorme boost en gezonde glow van krijgt. Echt even me-time, onthaasten en opladen. Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Om dit resultaat te behouden op de langere termijn is het advies van Simone om eens in de 4 tot 8 weken terug te komen voor een facial of bindweefselmassage. Natuurlijk ouder worden en een gezonde, stralende huid hebben: een must voor de zelfverzekerde vrouw van nu!

 

Facials

Bindweefselmassage

Wist je dat huidcollageen op volwassen leeftijd ieder jaar met minimaal 1% afneemt? Huidveroudering is onvermijdelijk, maar met een bindweefselmassage van Simone vertraag je dit proces. De bindweefselmassage van Anti-Age Boutique is dé manier om jouw huid stralend en jong te houden, ook zonder botox of andere injectables.

Creëer elasticiteit, volume en stevigheid

Bindweefsel komt onderhuids voor in ons hele lichaam. Gezond bindweefsel zorgt voor een goede doorbloeding, elasticiteit en stevigheid. Ongezond bindweefsel kan onder andere zorgen voor een doffe en grauwe teint en verslapping van de huid. Door middel van een bindweefselmassage stimuleer je de aanmaak van collageen en geef je jouw huid weer een boost.

Dé workout voor jouw huid!

Door de bindweefsellaag te masseren, stimuleren we de doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, voedingsstoffen beter opgenomen en vochtophopingen verminderd. Het resultaat van een bindweefselmassage is een fit en stralend gezicht met een liftend effect.

Bindweefselmassage specialist uit de regio
Met alle opleidingen, cursussen en masterclasses die Simone gevolgd heeft én haar jarenlange ervaring kun je wel zeggen dat Simone een échte bindweefselmassage specialist is. Met haar unieke bindweefselmassage aangevuld met buccal massage, cupping en guasha heeft ze een onderscheidend behandelaanbod met de beste resultaten voor een gezonde en jonge huid op een natuurlijke manier.
Bindweefselmassage

EmerginC

Simone heeft voor haar Anti-Age Boutique bewust gekozen om te werken met het merk EmerginC, waar resultaat en duurzaamheid voorop staan. EmerginC heeft drie lijnen, de Signature lijn, Scientific Organics lijn en de Rawceuticals lijn. EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen en dus een farmaceutische werking heeft. Het geeft fantastische resultaten door de huid te ondersteunen in plaats van te beschadigen.

Gevonden in de natuur en verfijnd door wetenschap

EmerginC gebruikt geen enkel ingrediënt dat schadelijk kan zijn voor mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleur- en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in gerecycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Hoe je met een crème een bos aanlegt

EmerginC heeft een leidende rol in duurzaamheid en giving back. In samenwerking met Plant-It 2020 helpt EmerginC onze planeet te verbeteren. Voor elk verkocht retail product plant EmerginC een boom. Hierdoor zijn er al meer dan 1,1 miljoen bomen geplant en dit wordt iedere dag meer.

In haar salon werkt ze met de professional producten van EmerginC voor haar professionele behandelingen. In haar Anti-Age Boutique webshop shop je eenvoudig EmerginC producten voor jouw at home skincare ritueel.

G.M. Collin

G.M. Collin is ontstaan in 1957 in Parijs, door slachtoffers van brandwonden te behandelen met collageenkorrels om hen te helpen genezen en de gezonde uitstraling van hun huid terug te krijgen. Inmiddels is G.M. Collin gevestigd in Canada en een van de meest luxe huidverbeteringsmerken in Noord-Amerika.

G.M. Collin is een van de belangrijkste partners van de Oscars. Veel beroemdheden zijn fan van de producten en worden voor belangrijke events thuis behandeld met de professionele collageen behandelingen van G.M. Collin.

Wil jij deze behandeling ook ervaren? Kies dan voor de collagen treatment of algomask treatment bij Anti-Age Boutique.

Voeding en gezondheid

De huid is een spiegel van jouw gezondheid, misschien heb je dit weleens vaker gehoord maar het is écht waar. Wanneer een huid niet helemaal in balans is dan wil jouw huid je eigenlijk vertellen dat er aan de binnenkant iets niet helemaal in balans is. Een overbelasting van bijvoorbeeld de darmen, lever of alvleesklier kan leiden tot een onrustige huid, rode huid, acne, rosacea of eczeem.

Huidverbetering van binnenuit

Met het afronden van haar opleiding tot vitaliteitsexpert kan Simone jou adviseren en ondersteunen om de huidconditie van binnenuit te verbeteren. Met tips over voeding, leefstijl en suppletie, om niet alleen jouw huid maar  jouw gehele gezondheid te verbeteren.

Cellics

Simone werkt met de supplementen van Cellics. Deze zijn ontworpen om de huid van binnenuit te verbeteren. Het zijn complete supplementen die niet alleen de huid maar de gehele gezondheid en vitaliteit verbeteren.

Cellics heeft 5 producten, als basis de Together omega 3 softgels welke je kunt aanvullen met een van de 4 poeders, waaronder bijvoorbeeld een collageenpoeder om de huid te verstevigen. De supplementen van Cellics vind je terug in de Anti-Age Boutique webshop.

"Meteen zichtbaar resultaat, echt ontspannen tijdens de luxe behandeling"

Lisanne Kamp

Back To Top
Afspraak maken?