Ga naar hoofdinhoud

Huidverbetering

Bij Anti-Age Boutique kun je terecht voor professioneel advies om jouw huid in topconditie te houden, zowel nu als later. Want denk je wel eens aan later? Hoe ziet jouw huid eruit over 10 of 20 jaar? Heb je dan nog steeds dezelfde skincare routine? En weet je stiekem dat wat je nu doet niet het juiste resultaat biedt waar je naar verlangt? Kies nú voor kwaliteit en focus je met Simone op huidverbetering.

Het is toch al te laat

Je kijkt naar jezelf in de spiegel en het is confronterend wat je ziet. Of je schrikt van die foto van dat etentje laatst. De eerste tekenen van vermoeidheid en ouderdom zijn zichtbaar. Misschien zelfs wat rimpels of pigmentatie. Je blijft smeren met allerhande crèmes, maar niets is echt effectief. Het is nog niet te laat. En het is zonde om onzeker te zijn en je niet happy te voelen!

Beginnen bij het begin

In de salon bespreken wij eerst waar je tegenaan loopt en analyseren en meten wij jouw huidconditie. Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen we een behandelplan op maat samen waar jij je prettig bij voelt, in combinatie met voedende verzorgingsproducten voor thuis. Want echte huidverbetering vindt thuis plaats.

Direct zichtbaar resultaat

Lekker genieten van een luxe en ontspannen behandeling, waar je huid een enorme boost en gezonde glow van krijgt. Echt even me-time, onthaasten en opladen. Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Om dit resultaat te behouden op de langere termijn is het advies van Simone om eens in de 6 weken terug te komen voor een facial. Natuurlijk ouder worden en een gezonde, stralende huid hebben: een must voor de zelfverzekerde vrouw van nu!

Facials

Bindweefselmassage

Wist je dat huidcollageen op volwassen leeftijd ieder jaar met minimaal 1% afneemt? Huidveroudering is onvermijdelijk, maar met een bindweefselmassage van Simone vertraag je dit proces. De bindweefselmassage van Anti-Age Boutique is dé manier om jouw huid stralend en jong te houden, ook zonder botox of andere injectables.

Creëer elasticiteit, volume en stevigheid

Bindweefsel komt onderhuids voor in ons hele lichaam. Gezond bindweefsel zorgt voor een goede doorbloeding, elasticiteit en stevigheid. Ongezond bindweefsel kan onder andere zorgen voor een doffe en grauwe teint en verslapping van de huid. Door middel van een bindweefselmassage stimuleer je de aanmaak van collageen en geef je jouw huid weer een boost.

Dé workout voor jouw huid!
Door de bindweefsellaag te masseren, stimuleren we de doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, voedingsstoffen beter opgenomen en vochtophopingen verminderd. Het resultaat van een bindweefselmassage is een fit en stralend gezicht met een liftend effect.

Beauty

Naast de huidverbeterende behandelingen kun je bij Anti-Age Boutique ook terecht voor beauty behandelingen. Beauty behandelingen zoals brow styling, tinting brows of het waxen van bovenlip en kin zijn eenvoudig te combineren met jouw favoriete facial zodat je compleet verzorgd de salon weer verlaat.

 

Beauty Treatments

"Meteen zichtbaar resultaat, echt ontspannen tijdens de luxe behandeling"

Lisanne Kamp

Back To Top
Afspraak maken?